Over ons

Mijn naam is Tim Klerx, werkzaam als zelfstandig financieel en hypotheekadviseur. In 2009 ben ik begonnen bij de Rabobank, om vervolgens in 2017 over te stappen naar een tussenpersoon in hypotheken en verzekeringen. Ervoor zorgen dat jouw financiële zaken goed en volgens jouw wensen geregeld zijn; dat is waar ik energie van krijg.

Die energie krijg (en gebruik) ik ook wanneer ik in mijn vrije tijd de sportschool of het voetbalveld bezoek. Verder maak ik graag reizen met mijn vriendin, en bezoek ik met haar en/of mijn vrienden de horeca.

Naast mijn werk, vind ik het leuk om mijn kennis over financiële zaken met jullie te delen. Dit doe ik via mijn eigen blog, welke je kunt vinden op www.goedmetjegeld.nl, of op Instagram via @goedmetjegeld. Ook geef ik lezingen, webinars en presentaties, natuurlijk over financiën.

Na zo’n 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt, werd het verlangen om een eigen financieel advieskantoor te starten steeds groter. Inmiddels is dat een feit. Via Klerx Financieel Advies wil ik graag jouw financiële zaken op een betrouwbare manier behartigen. Dat doe ik door mijn kantoor aan te sluiten bij Financieel Zeker, een van de grootste financieel advieskantoren van Nederland.

Financieel Zeker is een onafhankelijke organisatie en op deze manier wil ik dan ook graag werken. Ik heb geen enkele verplichting tegenover een bank of verzekeringsmaatschappij. Daarom bied ik jou altijd een advies of product aan, wat op dat moment het beste bij jou past. Eerlijkheid en duidelijkheid zijn daarbij begrippen die je altijd van mij mag verwachten.

Het afsluiten van een hypotheek is een bijzondere en spannende gebeurtenis, die over het algemeen niet vaak voor komt. Hoe fijn is het dan wanneer je hypotheek goed en volledig naar jouw wensen geregeld zal worden? Daarvoor kun je dus bij mij terecht. Ik ontzorg je hierbij van begin tot eind.

Woonlasten zijn vaak de grootste uitgaven binnen een gezin. Ik vind dat je daarom altijd moet weten waar je aan toe bent. Niet alleen wanneer je bijvoorbeeld een hypotheek afsluit, maar ook wanneer er later iets in jouw financiële situatie verandert. En als er dan een keer iets gebeurt, dan kunnen we er samen voor zorgen dat je hiervoor goed verzekerd bent.

Ook wanneer je andere financiële wensen hebt, help ik je hier graag mee verder. Denk bijvoorbeeld aan eerder stoppen met werken, of sparen voor een wereldreis of de studie van je kind. Tijdens de looptijd van jouw financiële product, controleren we samen regelmatig of deze nog aan jouw wensen en eisen voldoet.

Ik help je graag verder om ervoor te zorgen dat jouw financiën goed geregeld zijn! Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met me op. Aan een eerste afspraak zijn geen enkele kosten verbonden.

Tim Klerx

Tim Klerx

Uw adviseur!